Sådan uvenner du nogen på Facebook uden at de ved eller mister adgang til deres profilside

At afslutte akavede situationer og hjælpe med at snuse med minimalt besvær.

Debitkort, Kreditkort, Teknologi, Betalingskort, Skrifttype, Elektrisk blå, Elektronisk udstyr, Logo, Ikon, Spil, NextWeb

Vi har alle flere end et par Facebook-venner, som vi i hemmelighed hader.



Med deres endeløse selvoverbærende indlæg, kontinuerlige ørred-pout-selfies eller forsøgt politisk chat, der kun gør lidt mere end at fremhæve deres UKIP-understøttende måder, er de en pest på vores tidslinjer.



Vi kan dog ikke slette dem - hvad hvis de fandt ud af og så os på gaden? Åh, den akavede rædsel.

Plus, hvordan ville vi ellers snuse på deres fotos, når vi hører, at de går sammen med en person, vi kender eller simpelthen har brug for for at få os til at føle os bedre med vores egne liv?



Nå, gode nyheder - der er en måde at uvenliggøre nogen på Facebook uden at vide det eller miste snooping-rettigheder til deres side. Det er også smukt simpelt, forudsat at du ved, hvor du skal kigge.

Facebook følger ikke op Digital spion

Skjulte Facebook-spil: Sådan finder og spiller du alle Facebook Messenger's hemmelige spil fra basketball til ord med venner

Så hvordan gør du en ven med nogen på Facebook, uden at de ved det? Når du først har besluttet, hvem du skal slette først, skal du bare gå til deres profilside. Klik på fanen 'Følgende' her for at vise dig en rullemenu, der indeholder en 'Afslut' -mulighed.



Hvis du rammer dette, fjernes nu alle spor af denne persons handlinger fra din tidslinje - ah lyksalighed.

De vil stadig være din 'ven', men du behøver ikke at blive udsat for noget, de siger, medmindre det alligevel er tid til en ny forfølgelsessession.